Számunkra nincs lehetetlen, bár a csodákra egy kicsit várni kell!

   Az oldal utoljára módosítva: 2021.11.15.  

Bemutatkozunk:

 

 

2008. december 01-én az ITV Nyírinfo Kft-ből kiválva, Bakti Zsolt, Bukovinszki István és Vincze Csaba megalakítja a NYÍR-KASSZA Kft-ét.
A vállalkozás sikeres létrejöttét segítették az addigi kialakított munkakapcsolatok, és a vállalkozókkal közösen elért, kölcsönös megbecsülésre alapozó eredmények. Rögtön két telephely megnyitását terveztük el, a ma is megtalálható helyeken. Nyíregyházán a Kossuth út 41.sz alatt, valamint Mátészalkán a Hősök terén, a 13.sz. alatt. A kezdeti általános nehézségeken átjutva, 2014 elejére 8 főre duzzadt a vállalkozás, amit a folyamatosan bővülő megrendeléseknek köszönhetünk. Jelenleg heten dolgozunk a Nyír-Kassza Kft-ben. A fejlődést mi sem bizonyítja jobban, hogy ma már nem csak kiskasszák értékesítésével és szervizelésével foglalkozunk, hanem számítógéppel összekötött rendszerek kialakítását, javítását, valamint szervizelését is megvalósítunk.
(Referenciáink: TRAFIKOK, MADA-HÚS KFT)
Cégünk a jövőbeni megnövekedett feladatok elé is bátran kiáll, felvállalja az új kihívásokat, amit csak a folyamatos tanfolyamok,  valamint önképzések segítségével tudunk megvalósítani, az Önök magasszíntü kiszolgálásához. Mi mindent meg fogunk tenni ennek érdekében, de ha Önnek építő jellegű javaslatai vagy kritikái vannak, azokat is szívesen fogadjuk. Várjuk megtisztelő megkeresésüket, a közös jövőbeni feladatok sikeres ellátásához.

 

 Tisztelettel:   Vincze Csaba,     Barabás Anita,     Bodnár György,     Herczku Attila    

                                      Bakti Zsolt,     Barkóczi Sándor,     Bunya Mihály,    

 

All Content ©2007 Your Site Name, All Rights Reserved.

This template downloaded form free website templates